divendres, 31 d’agost del 2012

La samarreta



Per començar dir que hem tingut problemes a l'hora d'organitzar-nos la Mar i l'Anna, ja que les dues hem estat de vacances en mesos diferents i durant l'estada no em tingut ocasió d'avançar el treball. Però ja abans de marxar ens vam repartir la feina de cadascuna i tenim gran part feta.

Hem investigat i donat forma a la part teòrica del projecte, que ens ajudarà en part a l'hora de posar en pràctica el nostre treball de camp.

La Mar va tenir ocasió de poder visitar la fàbrica de roba Happy Punt, al polígon industrial de Mataró, on va poder fer-se una idea de com és el procés d'elaboració de peces de roba. Ha pogut veure teixits, dissenys, la estampació, patronatge i confecció dels seus productes, on va poder prendre fotos i conèixer el funcionament que duen a terme. I vam aconseguir fer-li una entrevista al jefe de Happy Punt.

Per facilitar el nostre accés a les fotos que anirem necessitant per al projecte utilitzarem el Flickr, una pàgina de compartiment de fotos, on les podrem descriure i classificar-les.

Tenim enviada també una entrevista a Colito, l'empresari del món de la moda que ens va a aportar moltes idees al principi del projecte i que està posant en marxa una nova marca.

L'enquesta que ens ajudarà a saber què és el que els joves de la nostra edat busquen a l'hora de vestir-se, i aprofundir en els interessos dels joves en la nostra prenda, la samarreta. Ens falta corregir errors i introduir-la en un document de formulari en el docs, per seguidament ensenyar-vos-la i passar-la per les xarxes socials.

Investigant sobre el tema hem trobat empreses on aquesta peça de roba és l'element més important, i on la originalitat és l'eix del seu èxit. La samarreta ha sigut una prenda on l'expressió d'idees i gustos hi ha estat sempre molt present i volem aprofundir en aquest aspecte. Intentarem doncs aconseguir entrevistes amb personal d'aquestes empreses.

Tenim moltes idees per al nostre treball de camp, el qual veiem que amb el que hem investigat haurem de canviar el procés i modificar la nostra idea. Li anem donant forma i ens agrada el tema, així que treballarem perquè tot surti tal i com ens agrada.

Anna Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada