dimarts, 28 d’agost del 2012


Thinking outside the box

Després de varies setmanes d'estiu dedicades a documentar-nos sobre el nostre TR, ja hem començat a estructurar el treball. 
Vam començar llegint-nos un llibre titulat "El elemento" de Ken Robinson. Tracta els temes més propers a la creativitat, la intel·ligència, la imaginació i la passió. Enllaça una serie de conceptes clau per arribar a l'element. Aquest llibre recull les histories de persones que van trobar el seu element, i amb això la plenitud i la felicitat a les seves vides. 

Per una banda, hem extret la informació més rellevant del llibre i per altra, hem estat seguint a Sir Ken Robinson per twitter. Tanmateix hem mirat alguna de les seves conferències a TED:( ideas worth spreading) sobre la creativitat i l'educació, aquí us en deixem una d'interessant:





També ens hem fet seguidores d'altres personatges vinculats en el tema del nostre TR com: Xavier Verdaguer (emprenador en sèrie de Barcelona, amb seu a Silicon Valley. Fundador de INOVALLEY, Imagina i seven4seven), Edward de Bono (originador del lateral thinking) i Hugo Pardo (director general d'IMAGINE.CC). Ens hem llegit les seves biografies i n'hem fet un resum de cadascuna d'elles.



Per últim, en la part pràctica, hem estat buscant tests de tipificació utilitzats en el món actual com el Hermann Brain Dominance Instrument i el  Myersr-Briggs Type Indicator. El que pretenem amb això és analitzar-los i verificar la seva utilitat i la seva validesa. També hem preparat les preguntes per les entrevistes i ens faltarà concertar-les.


El tema ens motiva molt i ens està obrint la ment a noves idees.


Mònica Llavador
Andrea Casas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada