diumenge, 28 d’octubre del 2012

Entrevistes

Dimarts passat vam tenir una entrevista a Barcelona amb la psicòloga Laura Solana en el centre ITAE. Aquest centre està especialitzat en tractaments de trastorns d’ansietat, estrés, pànic, agorafòbia i fòbies. Tot i que els trastorns que tracten no tenen gaire a veure amb el nostre treball, la psicòloga que ens va atendre treballa allà però va estar durant uns quants anys treballant al Centre ABB, un centre especialitzat en trastorns de la conducta alimentaria amb el qual ens estem posant en contacte per aconseguir més entrevistes amb psiquiatres, doctors...
L’entrevista ens va servir de bastant ajuda ja que ens va donar molta informació sobre el tema dels trastorns alimentaris que nosaltres desconeixíem per complet. També ens va donar una pàgina web anomenada 1espejo1000ventanas que tracta del mateix que volem fer nosaltres en la pàgina web, és a dir que les persones que han patit algun trastorn alimentari puguin explicar-ho i obtenir ajuda o bé de persones amb el mateix problema que elles o d’especialistes.
Durant aquests dies estem fent cosetes de la pàgina web i acabant de retocar l’enquesta per poder-les començar ja a enviar.

Júlia i Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada