dissabte, 8 de setembre del 2012

Angela Merkel, la dona més poderosa del món


La imatge de Angela Merkel no només es referma a Alemanya i a la Unió Europea, sinó que també a escala internacional. Mentre Europa viu immersa en una espiral galopant de crisi econòmica i sobretot identitària, la cancellera alemanya s’erigeix per segon any consecutiu com la dona més poderosa del món, segons el rànquing de la revista nord-americana Forbes. Aquest rànquing està considerat per les cent dones amb més poder del planeta, una llista  basada en la influència, la presència en els mitjans de comunicació i el poder econòmic d'aquestes dones.

Merkel, per a la publicació econòmica s’ha convertit en la nova ‘'Dama de Ferro’’ i una jugadora clau del drama econòmic de l’eurozona que continua amenaçant els mercats globals. La medalla de plata torna a ser per a Hillary Clinton i la presidenta del Brasil, Dilma Rousseff, continua tercera. Espanya està representada per la cofundadora d'Inditex i ex-dona de Amancio Ortega. 

Referent al meu treball de recerca vaig utilitzar el lideratge de Merkel per fer l'anàlisis de líders al llarg de la història així com Barack Obama, Mahatma Gandhi, Adolf Hitler, Napoleó Bonaparte entre d'altres.

Alma Clarós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada