dilluns, 24 de setembre del 2012

Núria Chinchilla experta en conciliació


Aquest passat dimecres després de classes vaig dirigir-me al IESE Business School a Barcelona per entrevistar a la Núria Chinchilla. La Núria Chinchilla és professora de la IESE Business School, assessora d’alta direcció, speaker d’esdeveniments i autora de diferents llibres i d’estudis.

Les seves àrees d’especialització són el lideratge, la gestió del temps, la conciliació de la feina i la família, el coaching i els conflictes interpersonals entre els més importants.

Actualment és professora ordinària del departament ‘’direcció de persones en les organitzacions’’ i directora del Centre Internacional de Feina i Família del IESE Business School. També compagina la seva activitat acadèmica i de investigació amb feines de consultoria des de NCH&Partners.

Durant la entrevista em va poder transmetre tot el que sabia i sobretot la importància que té la compaginació personal amb la professional per tal de poder rendir en una feina.

Tot fins dissabte havia anat molt bé quan al instal·lar el IO6 al mòbil se’m van esborrar totes les gravacions de les entrevistes que tenia fins llavors. Sort que divendres ja l’havia passat per escrit però la gravació està perduda. La qüestió del assumpte podria haver estat pitjor i per tant considero que tot s’ha quedat en un ensurt. 

Alma Clarós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada