dimecres, 5 de setembre del 2012

Marina Geli i Carmen Mur, les noves entrevistades


Ahir dia 4 de Setembre va ser un dia intens pel que fa al meu treball de recerca perquè van tenir lloc dues de les entrevistes més importants fins ara. La primera va ser al migdia amb la Marina Geli, després d’un dia bastant complicat per a ella ja que Partit Socialista (PSC) estava promovent canvis en l’estructura directiva, però finalment va tenir un lloc per a mi.

La Marina Geli és una política catalana que pertany al Partit dels Socialistes Catalans i va ser Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya del 2003 al 2010 en el govern de Pascual Maragall i José Montilla.

Primerament li vaig fer una petita explicació sobre el meu treball de recerca i després vaig començar amb l’entrevista. Al començament estava molt nerviosa, era la de Polònia o la de veritat?, però després ja vaig sentir-me millor. Però deixant fora les bromes la veritat és que estic molt contenta perquè va poder-me mostrar  tota la seva experiència sobre el tema a més de diferents consells personals que em va fer i sobretot per haver-me donat el plaer de poder-li fer una entrevista.

Més tard, a la tarda va tenir lloc la segona entrevista, ara era a la Carmen Mur.
La Carmen Mur és la Presidenta Executiva de Manpower a Espanya, una empresa experta en recursos humans, treball temporal i formació   i fundadora de la Fundació El Somni dels Nens.

 Vaig anar al seu despatx de Manpower i aquesta vegada ja no estava tant nerviosa, ja ho portava millor això de fer entrevistes. Vaig seguir la mateixa estructura que la anterior amb una petita introducció i després amb la entrevista que crec que també va anar molt bé. D’ella em vaig quedar amb la proximitat que tenia cap a mi i sobretot pels consells posteriors a l’entrevista que em va donar sobre la meva formació.

 Les dues tant la Carmen Mur com la Marina Geli, tot i ser molt diferents entre elles, van poder mostrar-me com realment han fet el que els hi agrada en la seves vides professionals i la passió que tenen pel que fan i van poder-me transmetre la importància que té això per al èxit.

La veritat que per a mi el dia d’ahir va ser una gran experiència pel fet de posar-me davant d’elles i ser jo mateixa la que els hi fes l’entrevista i crec que és un bon exercici per la vergonya i després per haver pogut escoltar les experiències d’aquestes dues dones en que el seu tipus de lideratge ha sigut l’èxit en les seves vides professionals.


Alma Clarós



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada